Spreker

Geert Conard is één van de weinige sprekers op vlak van zakelijk netwerken en Sociale Media die ook zelf wereldwijd gekend is als een TOP netwerker. Al sinds maart 2004 bouwt hij aan zijn contactennetwerk en hij gebruikt daarvoor ook dagelijks meerdere sociale netwerksites zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en vele andere. Hij beperkt zich echter niet tot het gebruik van deze websites maar is ook veelvuldig aanwezig op meetings, recepties en netwerkevents om zijn netwerk ook persoonlijk te ontmoeten.

Sinds het verschijnen van zijn eerste boek in 2005 is Geert een veelgevraagd spreker over netwerken en het zakelijke gebruik van sociale media. In de afgelopen jaren stond hij op heel wat podia in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en zelfs Slovenië.
In 2017 en 2018 werden meerdere van Geert’s presentaties door Unizo geselecteerd als actuasessies voor hun lokale afdelingen.

Deze presentaties en workshops zijn activiteiten van Esito Management & Communicatie, een advieskantoor gevestigd in Beringen. Je kan er tevens terecht om jouw verhaal te laten vertellen tijdens persconferenties, congressen of andere evenementen. Kort samengevat helpen ze je communiceren met het gesproken woord, tekst en beeld. 

Esito heeft meerdere sprekers en trainers ter beschikking voor presentaties en workshops rond netwerken en het gebruik van sociale media.

Voor alle boeken geschreven door Geert kan je terecht op de Esito-webwinkel

No comments:

Post a Comment