5 July 2012

Prettige Vakantie !


Na de natste juni sinds vele jaren hopen we samen met jullie op prachtig terrasjesweer voor de komende zomermaanden. Voor hen die straks op verlof vertrekken wensen we dan ook een ontspannende en deugddoende vakantie. Wij blijven de hele zomer doorlopend tot jullie beschikking, weliswaar met een verminderde bezetting vanwege de verlofperiodes van onze medewerkers. Het kantoor zal wel gesloten zijn op vrijdag 13 Juli.

Vorige week luisterde ik in Antwerpen naar Prof. Jamie Anderson met een presentatie over wat ondernemers kunnen leren van Lady Gaga. Het verhaal was uiteraard al grotendeels gekend, maar toch vond ik het boeiend om nogmaals te zien hoe Stefani Germanotta alles helemaal juist had gedaan om via een correct gebruik van sociale media populairder te worden dan Madonna … in een rotvaart. (http://www.youtube.com/watch?v=hYk1mHDkNII)
Ze heeft absoluut het warm water niet opnieuw uitgevonden, enkel als een goede ondernemer gebruik gemaakt van de tools die er vandaag voorhanden zijn.

Eerder vorige maand hoorde ik Clo Willaerts (@bnox) nog vertellen dat elke ondernemer vandaag zijn eigen P.R. bureau is via sociale media en dat klopt als een bus. Al jaren probeer ik de boodschap te verkondigen dat ook een freelancer of kleine KMO evenveel impact kan hebben als een middelgrote KMO door eenvoudigweg de juiste tools in te zetten. Ondernemen is zeker de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Door de financiƫle crisis zijn we immers genoodzaakt om creatief en innovatief voor de dag te komen. Enkel door uit te blinken in ons vak en meer te bieden dan wat de klant verwacht blijven we bestaan.

No comments:

Post a Comment